“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Informatie over ambtenaren en ontslag

  • Ben je ambtenaar en krijg je te maken met ontslag, dan gelden er aparte regels.
  • Als ambtenaar val je onder het ambtenarenrecht.
  • Wil je jouw situatie bespreken met een adviseur? Je mag ons altijd even bellen!
9,7
Klanten vertellen

1144 beoordelingen

Lees voor

Ben je ambtenaar en word je ontslagen, dan gelden er andere regels dan bij een gewone werknemer. Je valt dan namelijk onder het ambtenarenrecht. Het ambtenarenrecht is behoorlijk complex. Het is belangrijk om op tijd en op de juiste manier te reageren op een ontslagbesluit. Doe je dat niet, dan kun je niets mee doen tegen het ontslag.

Op onze site vind je de nodige handvatten die je kunnen helpen om zo goed mogelijk uit deze vervelende situatie te komen. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt. En kom je er niet helemaal uit? Dan mag je ons altijd even bellen voor gratis advies. Onze juridische medewerkers hebben een ruime ervaring op het gebied van ontslag en ambtenaren en helpen je graag verder. Is het nodig, dan kunnen zij je ook in contact brengen met een goede advocaat of jurist die je kan helpen.

Gratis advies

Wil jij graag jouw situatie met één van onze medewerkers doorspreken, dan kun je ons bereiken op 088-6002808 (gebruikelijke belkosten). Je kunt er ook voor kiezen om je gegevens achter te laten op ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk even terug.

Meer informatie