Over ons

Ontslag-als-ambtenaar is een website van De Nationale AdviesBalie. De Nationale AdviesBalie is het platform waarbij de consument terecht kan met juridische en financiële vragen op belangrijke momenten in zijn leven. Via onze websites informeren wij u op praktische wijze over juridische en financiële onderwerpen. Daarbij is ons motto: zelf doen als het kan, hulp zoeken indien nodig.

Onze dienstverlening wordt verzorgd door de bij ons netwerk aangesloten juridische en financiële specialisten die uw belang als consument centraal stellen. Voor hulp beschikken we over een team van specialisten zoals: juristen, advocaten, fiscalisten, deurwaarders en financieel-adviseurs.

Adverteren op Ontslag-als-Ambtenaar.nl

Wilt u adverteren op de site van Ontslag-als-Ambtenaar.nl?
Neem voor meer informatie en actuele bezoekersaantallen contact op met Eric Coppens. Telefoon: 055-539.56.50, e-mail: ecoppens@nab.nl.

Direct hulp nodig?
 

0900 4455600

(40 cent per minuut)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vindt u veel informatie en kunt u berekeningen uitvoeren.

Heeft u meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij uw vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we u in contact brengen met een specialist uit ons netwerk. Dat is iemand met veel kennis van en ervaring met het ambtenarenrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Ontslag als Ambtenaar op Twitter