“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Juridische hulp

  • Heb je te maken met ontslag, dan heb je veel vragen.
  • Onze ambtenarenrecht specialisten geven jou advies.
  • Een gratis kennismakingsgesprek is mogelijk.
9,7
Klanten vertellen

1144 beoordelingen

Lees voor

Onze site Ontslag-als-ambtenaar.nl is onderdeel van De Nationale Adviesbalie. Wij geven gratis en vrijblijvend juridisch advies in gewone mensentaal zodat je begrijpt wat de logische vervolgstappen zijn in jouw situatie. Indien nodig kunnen we je in contact brengen met een specialist uit ons landelijke netwerk. Er zit dus altijd wel iemand bij jou in de buurt. Bovendien bieden al onze specialisten je een gratis kennismakingsgesprek aan.

Let op:
Wacht nooit te lang met het inschakelen van juridische hulp! We zien helaas vaak dat dit enkel meer problemen oplevert.

Onze helpdesk

Wanneer je ons belt luisteren we naar jouw verhaal en beantwoorden we je vragen. Ook geven we je juridisch advies. Welke stappen zijn verstandig om te ondernemen en wat moet je vooral niet doen. Vaak geeft dit al een hoop rust. De meeste mensen komen niet vaak in een situatie waarbij juridische hulp nodig is. Dit kan je best aanvliegen en voor onrrust zorgen. Je staat er niet alleen voor. Wij denken met je mee en adviseren je wat je het beste kunt doen.

Wanneer er meer juridische hulp nodig is

Naast de juridische hulp van onze medewerkers hebben we ook een landelijk netwerk van specialisten. Wij werken samen met advocaten, juristen, mediators en notarissen. Indien het verstandig in om een specialist in te schakelen zullen wij jou dat adviseren. We kunnen je vervolgens in contact brengen met een specialist uit ons netwerk. Omdat wij al onze specialisten persoonlijk kennen weten we goed wie er het beste bij jouw zaak past. Het eerste kennismakingsgesprek bij al onze advocaten, juristen en mediators is kosteloos.

Contact

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer wilt weten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-6002808 (gebruikelijke belkosten) of via ons contactformulier.

Meer informatie