Met het afschaffen van de wachtgeldregeling wordt de uitkering voor ambtenaren steeds meer gelijk getrokken met die van andere werknemers. Toch worden ambtenaren wel gecompenseerd voor het wegvallen van de wachtgeldregeling. Zo kun je als ambtenaar vaak aanspraak maken op een bovenwettelijke uitkering.

Om dit allemaal goed te regelen is het verstandig om bij ontslag de hulp in te schakelen van een advocaat. Deze kan je helpen om het ontslag zo goed mogelijk af te wikkelen en aanspraak te maken op een bovenwettelijke uitkering of een ontslagvergoeding.

Let op:
Het is belangrijk dat jouw ontslag goed wordt geregeld. Zo weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt. De manier waarop je wordt ontslagen is bepalend voor de vraag of je een WW-uitkering kunt krijgen of niet. Door het ontslag op de juiste manier af te handelen kun je je recht op een uitkering behouden. Het kan verstandig zijn om een advocaat of jurist in te schakelen om ervoor te zorgen dat je hier zo goed mogelijk uit komt. Wij brengen je graag in contact met de juiste specialist bij jou in de buurt en geven je advies waar dat nodig is.

Krijg je te maken met ontslag, dan heeft dit ook financieel de nodige gevolgen. Zorg dat je weet wat je kunt verwachten en bereken hier alvast de WW-uitkering. Wil je meer weten over de bovenwettelijke uitkering? Neem dan even contact op met de betreffende uitkeringsverstrekker.

Help mij