Wanneer je ontslag krijgt komen er veel vragen op je af. Mag je ontslagen worden? Hoe ziet jouw financiële toekomst er uit? Alle (speciaal voor ambtenaren) geldende regels maken het er niet makkelijker op.

Zit je met een vraag over jouw (dreigende) ontslag? Blijf er niet mee zitten. Stel hem aan onze juridische medewerkers. Wij beantwoorden jouw vragen en adviseren welke stappen je het beste kunt nemen. Als je dat wilt, kunnen we je vrijblijvend in contact brengen met een professionele ambtenarenrechtdeskundige bij jou in de buurt.

Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is geheel gratis en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit advies. Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Help mij met een gratis adviesgesprek

  • Wij luisteren naar jouw verhaal
  • Wij geven jou advies op maat
  • Contactgegevens

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
9,3
Klanten vertellen

414 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"