Wanneer je ontslag krijgt komen er veel vragen op je af. Mag je ontslagen worden? Hoe ziet jouw financiële toekomst er uit? Alle (speciaal voor ambtenaren) geldende regels maken het er niet makkelijker op.

Blijf niet met je vraag zitten en stel deze aan onze juridische medewerkers. Wij beantwoorden jouw vragen en adviseren welke vervolgstappen je het beste kunt nemen. Als je dat wilt, kunnen we je vrijblijvend in contact brengen met een professionele ambtenarenrechtdeskundige bij jou in de buurt. Voor het adviesgesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Let op:
Ook in de tijd van het coronavirus zorgen wij dat jij de juiste juridische hulp ontvangt. Al onze advocaten, juristen en mediators kunnen jouw zaak indien nodig via de telefoon of online opstarten. Neem gerust contact met ons op om de juiste vervolgstap voor jouw situatie te bespreken.

Help mij met een gratis adviesgesprek

  • Wij luisteren naar jouw verhaal
  • Wij geven jou advies op maat
  • Contactgegevens

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op je aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

928 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"