Juridisch advies aanvragen

Wanneer u ontslag krijgt komen er veel vragen op u af. Mag u ontslagen worden? Hoe ziet uw financiële toekomst er uit? Alle (speciaal voor ambtenaren) geldende regels maken het er niet makkelijker op.

Vraag ontslag

Zit u met een vraag over uw ontslag? Blijf er niet mee zitten. Stel hem aan de juridische medewerkers van Ontslag-als-ambtenaar.nl. Wij beantwoorden uw vragen en adviseren welke stappen u het beste kunt nemen. Als u dat wilt, kunnen we u in contact brengen met een professionele ambtenarenrechtdeskundige bij u in de buurt.

Gratis advies

Ontslag-als-ambtenaar.nl is een initiatief van De Nationale Adviesbalie. Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is geheel gratis en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit advies. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag formulier

  • Contactgegevens

  • Uw situatie

  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op uw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Direct hulp nodig?
 

088-6002808

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vindt u veel informatie en kunt u berekeningen uitvoeren.

Heeft u meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij uw vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we u in contact brengen met een specialist uit ons netwerk. Dat is iemand met veel kennis van en ervaring met het ambtenarenrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Ontslag als Ambtenaar op Twitter