“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Wat moet ik doen bij ontslag?

  • Laat je emoties je niet de baas worden.
  • Neem geen overhaaste beslissingen.
  • Laat je goed informeren! Neem voor gratis advies gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.
9,7
Klanten vertellen

1144 beoordelingen

Lees voor

Soms komt ontslag als donderslag bij heldere hemel. In andere gevallen zie je het misschien al een poosje aankomen of is er al even duidelijk dat er gereorganiseerd moet worden. Gelegen komt het in ieder geval nooit!

Emoties

Krijg je te horen dat je wordt ontslagen, dan gaat er heel wat door je heen. Ineens staat alles op losse schroeven. Het is dan ook niet zo gek dat dit ook emoties met zich meebrengt. Het lastige hiervan is dat deze emoties ervoor kunnen zorgen dat je misschien dingen zegt, die je niet zou moeten zeggen en geen doordachte beslissingen kunt nemen. Voorkom fouten en laat je goed adviseren. Want in deze situatie kan een klein foutje soms grote gevolgen hebben voor jouw toekomst.

Gratis advies

Op de volgende pagina’s geven wij je wat tips over hoe je het beste om kunt gaan met het ontslag. En heb je vragen, dan kun je daarmee altijd bij ons terecht. Onze juridische medewerkers zitten voor je klaar, luisteren naar jouw verhaal en geven je gratis advies waar je weer mee verder kan.

Ben je geen ambtenaar, maar zit je wel in een ontslagsituatie? Dan gelden voor jou net even andere regels. Voor meer informatie over het gewone ontslagrecht kun je terecht op onze andere website www.ontslag-krijgen.nl.

Meer informatie