Maak kennis met de werknemers van De Nationale Adviesbalie.

Bij De Nationale Adviesbalie werken we met een enthousiast en toegewijd team. Voor onze klanten zetten we ons in en blijven wij continu verbeteren. Jou helpen is ons doel en daaraan werken wij elke dag hard en met veel plezier. Wij stellen ons graag persoonlijk voor.

Eric Algemeen directeur

Eric is altijd op zoek naar slimme online toepassingen voor jou. Ook houdt hij nauw contact met de beste juridisch dienstverleners voor jouw zaak. Hij beheert de organisatie en voert de dagelijkse leiding.

Karin Administratie

Karin beheert alle administratie en Google Ads campagnes. Ze heeft oog voor detail en cijfers en deze eigenschap komt perfect van pas bij haar werkzaamheden bij De Nationale Adviesbalie.

Monique Projectleider

Monique is verantwoordelijk voor alle projecten binnen de NAB. Haar liefde voor organiseren komt hierbij goed van pas. Daarnaast beheert ze de websites en schrijft ze content.

Marleen Juridisch adviseur

Bij Marleen kun je terecht met al je juridische vragen. Zij biedt een luisterend oor, heeft begrip voor je situatie en geeft je advies waar je mee verder kunt. Daarnaast zorgt zij ervoor dat al onze sites up-to-date zijn en dat jullie op de hoogte blijven van het laatste nieuws via de sites, nieuwsbrief of social media.

Linda Juridisch adviseur

Linda is een energiek en creatief persoon die met haar jarenlange ervaring als juridisch adviseur met gezond verstand en lef de juiste dosis juridische kennis combineert om jou het beste advies te kunnen geven.

Alinde Juridisch adviseur

Alinde staat mensen vriendelijk te woord om ze vervolgens begrijpelijk en eerlijk advies te geven. Samen met hen gaat zij op zoek naar de juiste oplossing.
Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het maken van alimentatie(her)berekeningen voor onze klanten.

Mieke Juridisch adviseur

Mieke heeft altijd een luisterend oor voor haar klanten. Het is voor haar een uitdaging om de perfecte advocaat of jurist voor jouw zaak te vinden.