Heb je te maken met een probleem op je werk, dan is het verstandig om hier hulp bij in te schakelen. Zo weet je zeker dat je hier zo goed mogelijk uit komt. Natuurlijk wil je dan wel weten hoe het zit met de kosten.

Werkgever betaalt

Het is goed om te weten dat in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht in 90% van de gevallen de werkgever grotendeels opdraait voor de kosten. Een advocaat of jurist zal altijd proberen zijn/haar kosten uit te onderhandelen. Is er sprake van een reorganisatie en is er een sociaal plan, dan wordt hierin vaak ook al een bedrag genoemd dat door de werkgever wordt vergoed op het gebied van juridische kosten.

Toevoeging

Werk je parttime en heb je een vrij laag inkomen? Dan kom je misschien in aanmerking voor een toevoeging. Bij een toevoeging betaal je zelf alleen een eigen bijdrage. De overheid betaalt de rest. Of je voor een toevoeging in aanmerking komt is afhankelijk van je inkomen.

Meer weten?

Heb je vragen over jouw situatie of over de kosten van een specialist, dan mag je ons altijd even bellen. Wij beantwoorden al jouw vragen en brengen je eventueel in contact met de juiste specialist voor jouw zaak. Deze kan ook een goede indicatie geven van het kosten/baten plaatje. Wel zo prettig. Je kunt ons bereiken op 088-6002808 (gebruikelijke belkosten). Natuurlijk kun je ook je gegevens achterlaten op het contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk even terug.