Blijfpremie voor marechaussees

4 december 2018

Bij de Koninklijke Marechaussee zien ze steeds meer wachtmeesters (opsporingsambtenaren) vertrekken. Om deze leegloop tegen te gaan krijgen wachtmeesters nu een premie van 1250 euro bruto per half jaar als zij in dienst blijven. Dit om een operationele problemen te voorkomen.

Meer taken

De laatste jaren heeft de Koninklijke Marechaussee er steeds meer taken bij gekregen. Daarom hebben zij extra mensen nodig. Dit terwijl er juist steeds meer mensen vertrekken. Om te voorkomen dat er nog meer mensen gaan lopen komt de marechaussee nu met deze premie. Dit ook om de expertise en ervaring op de werkvloer te behouden. De premie van 1250 euro per half jaar wordt uitgekeerd in 2019 en 2020 en is bedoeld voor wachtmeesters met een fase 2 en fase 3 contract.

Opleidingen

Daarnaast doet de marechaussee zijn best om het werk aantrekkelijker te maken. Dit doen zij bijvoorbeeld door opleidingen aan te bieden. Daarnaast wordt de komende tijd bekeken naar andere mogelijkheden om extra mensen te trekken.

 

 

 

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Direct hulp nodig?
 

088-6002808

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vindt u veel informatie en kunt u berekeningen uitvoeren.

Heeft u meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij uw vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we u in contact brengen met een specialist uit ons netwerk. Dat is iemand met veel kennis van en ervaring met het ambtenarenrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Ontslag als Ambtenaar op Twitter