Ambtenaren uit Amsterdam verdacht van fraude

15 maart 2018

Twee Amsterdamse ambtenaren worden verdacht van fraude. Zij behoren tot de 15 arrestanten in een onderzoek naar fraude met invalidenparkeerkaarten.

In totaal worden dertien mensen ervan verdacht dat ze tegen betaling nep parkeerkaarten kochten. Op deze manier kregen ze voorrang op een parkeervergunning waarmee ze kosteloos door heel Amsterdam konden parkeren. Andere mensen die op de wachtlijst stonden zijn hierdoor benadeeld. Met de gehandicaptenparkeerkaart kan je in heel Amsterdam gratis parkeren. Uiteraard is deze kaart enkel bedoeld voor mensen met een beperking.

Ook zijn er tot nu toe veertuin auto’s in beslag genomen. De verwachting is dat dit aantal nog oploopt. De gemeente zette eerder al streng in op handhaving. Alle kaarten zijn nagelopen. Ook kijkt de gemeente actief uit naar mensen die de kaart oneigenlijk gebruiken. Het onderzoek gaat door en naar verwachting worden er nog meer mensen opgepakt.

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Direct hulp nodig?
 

088-6002808

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vindt u veel informatie en kunt u berekeningen uitvoeren.

Heeft u meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij uw vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we u in contact brengen met een specialist uit ons netwerk. Dat is iemand met veel kennis van en ervaring met het ambtenarenrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Ontslag als Ambtenaar op Twitter