Gaat de reorganisatie van Abvakabo ten koste van de kwaliteit?

30 januari 2013

Vorige week kwam vakbond Abvakabo in het nieuws. Abvakabo blijkt plannen te hebben om een radicale linkse koers te gaan bevaren. De bond heeft laten weten niet inhoudelijk te reageren op het bericht.

Vrijwilligers geven aan bang te zijn dat de radicale linkse koers van de bond ten kosten zal gaan van de service aan de leden. De geplande reorganisatie lijkt grote gevolgen te hebben. De juridische afdeling, die onder andere conflicten met de werkgever behandeld, krijgt er geen geld bij. Opvallend, gezien de werkdruk hier de afgelopen jaren enorm gestegen is. Dit zou ten koste gaan van de kwaliteit. Abvakabo maakt wel geld vrij voor politiek geïnspireerde acties.

Ontevreden over de diensten van Abvakabo? De medewerkers van Ambtenarenrecht.nl staan voor u klaar als u niet de hulp krijgt die u verwacht. Vul vandaag nog vrijblijvend het contactformulier in en u wordt binnen een uur teruggebeld.

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Direct hulp nodig?
 

088-6002808

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vindt u veel informatie en kunt u berekeningen uitvoeren.

Heeft u meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij uw vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we u in contact brengen met een specialist uit ons netwerk. Dat is iemand met veel kennis van en ervaring met het ambtenarenrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Ontslag als Ambtenaar op Twitter