Advocatenkantoor Leushuis

Advocatenkantoor Leushuis is bij uitstek het aangewezen kantoor als u juridische hulp nodig heeft op het gebied van het arbeidsrecht. Als je ontslag krijgt komt er heel wat op je af. Juist dan is het belangrijk om de juiste hulp in te schakelen. De heer Leushuis helpt u om hier zo goed mogelijk uit te komen en ondersteunt waar nodig. Hij onderhandelt met de werkgever en probeert er voor u uit te halen wat erin zit.

Huurrecht

Voordat John Leushuis zijn carrière als advocaat begon was hij werkzaam op het toenmalige Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM). Dit in de functie van hoofd van de afdeling Beleid- en Huurzaken en later als hoofd van de afdeling juridische zaken. Hier was hij onder anderen belast met de vormgeving van de huidige  huurwetgeving. Hij is naast het arbeidsrecht dan ook gespecialiseerd in het woonruimterecht, . Heeft u problemen met een huurder of juist met een verhuurder, dan kan hij u hier uitstekend in bijstaan.

Ondernemingsrecht en incasso

Twee andere specialisaties van John Leushuis zijn het ondernemingsrecht en incassozaken. Ook met dit soort zaken kan hij goed uit de voeten en weet hij welke weg hij moet bewandelen om tot het beste resultaat te komen.

Docent

Los van zijn werk als advocaat is hij ook jarenlang docent geweest  aan de Haagse Hogeschool. Hier doceerde  hij de vakken ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huwelijksvermogensrecht. Daarnaast is hij verbonden aan de beroepsopleiding voor advocaat -stagiaires.

Ruime ervaring en kennis

Al met al heeft John Leushuis dus ruime ervaring in de advocatuur en beschikt hij over de juiste kennis om u goed van dienst te kunnen zijn.

Bent u benieuwd wat hij op juridisch gebied voor u kan betekenen, neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact met hem op. Het advocatenkantoor werkt ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Huurrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Ondernemingsrecht

   Diensten

   • Gratis eerste kennismakingsgesprek
   • Toevoegingszaken

   Gesproken talen

   • Nederlands

   Neem contact op met Advocatenkantoor Leushuis

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Leushuis. Wij zijn bereikbaar op 030 - 3072025.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   John Leushuis

   John Leushuis, is voordat hij advocaat werd, werkzaam geweest op het toenmalige Ministerie van VROM waar hij ondermeer belast was met de vormgeving van de huurwetgeving. Daarnaast was hij jarenlang docent aan de Haagse Hogeschool, waar hij aan deeltijd studenten de vakken arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huwelijks goederenrecht doceerde. Ook was hij verbonden aan de beroepsopleiding […]

   Bekijk profiel